Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om te werken bij een jonge, maar snelgroeiende startup in de voedingsindustrie? Lees dan snel verder!

Upfront heeft vanaf 1 juni (eerder mogelijk in overleg) ruimte voor een Intern! Upfront is een startup uit Rotterdam die niet alleen ontzettend lekkere en gezonde eiwitrepen produceert, maar zich ook focust op informatievoorziening over wat er zich in voedingsland afspeelt. Upfront maakt zich namelijk hard voor meer transparantie in de voedingsindustrie en probeert daarnaast ook zoveel mogelijk kennis over voeding te delen. Denk hierbij aan het in de spotlight zetten van misleidende producten, het uitleggen van moeilijke voedingsonderwerpen en consumenten helpen met het maken van betere voedingskeuzes.

Wij zijn per 1 juni op zoek naar een ‘Head of Brand Experience’, die ons kantoor 4 (of 5) dagen per week voor de minimale duur van 4 maanden komt versterken. Head of Brand Experience houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor de ervaringen die onze volgers en/of klanten hebben met Upfront. Let op, dit is geen saaie stage waarbij je de hele dag mails aan het beantwoorden bent, maar een stage waarbij je wordt uitgedaagd om elke dag mee te denken hoe Upfront een betere ervaring aan onze klanten/volgers kan bieden. Als intern ben je bij Upfront niet alleen een ondersteuning van het team, maar speel je juist een belangrijke rol in het bedrijf en bent daarom een volwaardige collega.

Als Head of Brand Experience beschik jij over de volgende eigenschappen:

●  Je vindt voeding erg interessant en wil hier graag dagelijks mee bezig zijn
●  Je weet dat hij wordtmet -dt geschreven moet worden, je schrijft dus in foutloos Nederlands.
●  Je bent creatief en vindt het leuk om out of the boxte denken
●  Je kan goed overweg met Instagram en vindt het leuk om hier veel mee bezig te zijn
●  Je vindt het leuk om dingen met of voor de camera te doen (bijv. stories als een ‘vlogger’ maken)
●  Je werkt goed zelfstandig, maar vindt het ook leuk om in groepsverband te werken


Als Head of Brand Experience ben jij verantwoordelijk voor (o.a.) de volgende zaken:

●  Je staat in contact met influencers en gaat op zoek naar nieuwe influencers voor Upfront
●  Je denkt mee aan creatieve manieren om een unieke ervaring te bieden aan de klant (bijvoorbeeld het persoonlijk bedanken voor een bestelling, kortingsacties etc.)
●  Je helpt mee met het bedenken van content voor onze social media kanalen (Zie @upfront voorvoorbeelden) en voert deze samen met ons uit.
●  Je schrijft teksten voor onze social media kanalen, website en email lijst
●  Je onderhoudt contact met klanten
●  Je ondersteunt bij het maken van filmscripts voor content
●  Waarschijnlijk nog tientallen andere ongeplande, maar zeer belangrijke zaken die er bij een startup komen kijken ;)

Wat wij bieden:

●  Een unieke stage bij een snelgroeiende startup waarbij elke dag anders zal zijn
●  Een kantoorruimte van 150 m2 met uitzicht over de Maas en wordt gedeeld met 8 andere jonge ondernemers, verdeeld over 4 bedrijven
●  Een stage waarbij jouw mening en ideeën gewaardeerd worden
●  Stagevergoeding
●  Unlimited supply aan eiwitrepen

Werd jij helemaal enthousiast tijdens het lezen van dit veel te lange bericht? Stuur dan jouw CV + motivatie naar Harro@upfrontbar.nl